Franck in Zwolle te koop: "Wij zijn een buurtsuper 2.0"

"Dit pand kwam vrij en toen besloten we om hier een pilotstore te beginnen van de biologische bakker Le Perron. We gingen testdraaien voor deze destijds nieuwe formule", aldus Olaf Heinen van Franck.

Vanaf dag 1 is de zaak volgens Heinen een succes. "We begonnen midden in de crisis, maar er was nog steeds behoefte aan puur en kwalitatief hoogwaardig eten. Op het moment dat supermarkten goedkoop brood aanbieden en de traditionele bakkers daarin meegaan, ontstaat er plek voor winkels die kwaliteit bieden. Dat zie je niet alleen in de foodsector, maar ook in de kleding."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: De Stentor


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven