Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische Crunch Bars

Rude Health lanceert dit voorjaar twee nieuwe bars: Peanut Crunch en Sesame Crunch. Ideaal voor op het werk, onderweg of tijdens het sporten.

De nieuwe Crunch Bars zijn 100% biologisch en zoals altijd heeft Rude Health ze gemaakt van natuurlijke en voedzame ingrediënten. De repen zitten vol met geroosterde pinda’s of sesam, honing en pompoen- of zonnebloempitten, cashewnoten en chia-zaad. Een uitgebalanceerde natuurlijke reep vol met onbewerkte inhoud dus.



De filosofie

De nieuwe bars zijn niet low-fat, low-carb, low-sugar of low-wat-dan-ook. Daar geloven ze bij de Rude Health niet in. Als je één ingrediënt niet gebruikt, wil dat niet gelijk zeggen dat de rest ineens gezond is. Rude maakt zich liever druk om de inhoud. Gezonde producten kun je herkennen aan de kwaliteit van de ingrediënten, de voedingsstoffen die ze bevatten en wat je lichaam daar aan heeft. De nieuwe Crunch Bars zitten vol met hele, onbewerkte en gezonde ingrediënten. Je lijf is dol op noten, pitten en zaden.

Te koop

Rude Health: Peanut Crunch of Sesame Crunch. Drie bars in een multipack - 2,99 euro.

Verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten en online op www.jumbo.com.

Publicatiedatum: