Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MOER x Michelinsterrenchef: 100% biologisch chef's menu

Restaurant MOER lanceerde onlangs een nieuw concept waarbij verschillende Michelinsterrenchefs worden uitgenodigd hun signatuurgerecht te bereiden én op de kaart te zetten.

Foto Facebook @RestaurantMoer

Het spits is afgebeten door SVH Meesterchef Dennis Kuipers van Vinkeles, die op 8 april zijn signatuurgerecht met biet, zoethout, bramen, houtskool en eend volledig biologisch bereidde. Het gerecht staat ook op het menu bij MOER. Op 10 juni neemt Wilco Berends van De Nederlanden de tweede editie van MOER x Michelinsterrenchef voor zijn rekening. Berends gebruikt eerlijke, biologische en lokale producten, veelal uit Noord-Holland, waar hij zelf ook vandaan komt.

Lees hier het hele artikel

Bron: Entree Magazine

Publicatiedatum: