Van Binnen viert 25-jarig bestaan

De Rotterdamse woonwinkel Van Binnen bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is de tegel 'Rotterdam' gemaakt. Deze is ontworpen door Margo van Oers van Storytiles. Deze tegel zal op 23 mei gepresenteerd worden (zie afbeelding hieronder). Vanaf die tijd zal de tegel te koop zijn in de winkel of in de webshop van Van Binnen.

In het magazine van De Groene Passage (het groene winkelhart van Rotterdam, waar naast Van Binnen o.a. natuurvoedingswinkel Gimsel gevestigd is) is het volgende artikel gepubliceerd naar aanleiding van het 25-jarig jubileum:

25 jaar Van Binnen
Het informeren over en het stimuleren van een gezond binnenklimaat in huis en de producten voor het interieur aanbieden die daarbij hoorden, waren het uitgangspunt om een winkel te openen.

Het werd een winkel aan huis en alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Klanten wisten ons al snel te vinden onder andere voor babymatrasjes, natuurverf of voor een bed. De winkel aan huis werd al snel te klein en overal in huis kwam voorraad te staan. Gelukkig konden we na 3 jaar de winkelruimte betrekken waar we nu zitten. Eerst alleen op de begane grond met bedden, textiel, natuurverf en massief houten tafels. Al na een paar jaar werd de kelderruimte bij de winkelruimte getrokken en is nu onze slaapafdeling waar klanten in alle rust de bedden en matrassen kunnen uitproberen.

Een belangrijk onderdeel van de winkel is het vinden en beoordelen van producten die gemaakt zijn uit herwinbare grondstoffen en die op een duurzame manier geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden. Vanaf het begin werken we samen met leveranciers zoals Capsicum gordijnstoffen, Libeco bedtextiel, Green Sleep bedden, Auro, Aquamarijn, Tierrafino natuurverven en Moso Bamboe vloeren. En al vele jaren werken we samen met Ethnicraft, Artisan en Varier meubelen, Dormiente bedden, Yumeko bedtextiel en Texeler dekbedden. Deze bedrijven ontwikkelen zich steeds verder naar een meer biologisch geteeld product, dat technisch hoogwaardig en fairtrade geproduceerd is.

We hebben diverse klanten die ons vanaf het begin kennen en in de loop van de jaren zijn daar veel trouwe klanten bijgekomen. Klanten kiezen voor Van Binnen omdat zij naar een bepaald product op zoek zijn zoals eco-bedden, zich thuis met duurzame producten willen omringen of omdat zij een bepaald product gewoon heel mooi vinden. Alle klanten willen wij graag bedanken voor hun bezoeken en aankopen in de winkel.

Voor meer informatie:

Van Binnen
Mariniersweg 1
3011 NB Rotterdam
010 2409379
info@vanbinnen.com  
www.vanbinnen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.