Wouter Staal, eigenaar Yoghurt Barn:

"We focussen op duurzaam, al onze zuivel is biologisch"

In september 2012 opende de eerste vestiging van Yoghurt Barn op de Utrechtse Neude. Binnen een jaar volgen een vestiging in Amsterdam en inmiddels zijn er 14 vestigingen open. "Optimalisatie is de rode draad in onze organisatie", legt Staal uit. "We groeien en leren, staan even stil om te optimaliseren en groeien en leren dan door. Vestigingen openen kost tijd en energie; dat willen we dus goed aanpakken.”

Yoghurt Barn is de enige formule in Nederland die yoghurt op een dergelijke manier bij de consument brengt. "We focussen op duurzaam", legt Staal uit. Zo is al onze zuivel biologisch en serveren we onze yoghurt in authentieke weckpotten van gerecycled glas. Onze go to go verpakkingen zijn allemaal recyclebaar en in onze Barns vind je alleen FSC-gekeurd hout. In onze Barn Store bieden we onze Ecoffeecups aan. Deze zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Verder maken we gebruik van groene stroom en CO2-neutraal gas en zul je voornamelijk de laatste ledverlichting tegenkomen voor minimale impact op de omgeving. We zijn continu bezig om ook zelf nieuwe ‘Barn-made’ producten te ontwikkelen.”

Klik hier om verder te lezen.

Bron: De Nationale Franchise Gids


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven