Nieuw biologisch snackmerk maakt het Peasy om zorgeloos te snacken

BOON Foodconcepts, food-producent van voedingsmiddelen op basis van peulvruchten, introduceert deze week hun nieuwe biologische snackmerk Peasy. Peasy Pops, op basis van linzen, zijn verkrijgbaar in drie smaken: Crazy Curry, Fabulous Fajita en Amazing Arabia. 

Zorgeloze lancering
Gisteren werden de snacks uitgedeeld vanaf een hangmatvlot op de Utrechtse grachten. Daarvoor werkte Peasy samen met Utrechter Arjan Visscher die sinds vorig jaar pop-up hangplekken realiseert in zijn stad. Vanwege een strijd met de gemeente Utrecht over een vergunning voor het ophangen van de hangmatten daarvoor, zoekt Visscher het water op. Peasy schonk Visscher de materialen om het vlot te bouwen. "Peasy is 'worry-free' snacken: de volledig plantaardige pops zijn een bron van eiwit en bevatten 55% minder vet dan aardappelchips. En wat is er nu zorgelozer dan snacken vanuit een hangmat op het water? Daarnaast zetten we het hangmatvlot ook in om grachten en vaarten in Nederland schoon te maken", aldus Peasy-bedenker Michael Luesink.

Na Nederland Europa in
De Peasy Pops liggen bij een selectie Jumbo-supermarkten in grotere steden. Luesink: "We zijn heel trots op de Peasy Pops. Na een bredere uitrol in Nederland gaan we de pops introduceren in Zweden, Denemarken, Engeland en Duitsland."

Voor meer informatie: info@boonfoodconcepts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven