Biowinkel de Zonnestraal bestaat 24 jaar

Wat 24 jaar geleden begon als een klein reformhuiswinkeltje in Den Haag is uitgegroeid tot een grote zaak waar velen hun gezondheidsproducten en biologische levensmiddelen halen.

Er werkt een divers team bij de biowinkel. Junioren die 'opgegroeid' zijn in de winkel tot senioren met meer levenservaring. Het is een internationaal team, waardoor er onder andere ook Engels, Duits, Spaans, Frans en zelfs Hindi gesproken kan worden. Ideaal voor de vele expats in de buurt.

Voor het eerst in 24 jaar moest Maltie letterlijk een stapje terug doen. Twee maanden geleden kreeg zij een nieuwe knie. "Het was nu echt tijd. Ik kamp al jaren met een slechte knie, maar ik kan niet zomaar de winkel sluiten." Haar dochter Anjali moest de zaak tijdelijk overnemen en vond het niet altijd even makkelijk: "Ik vond het erg zwaar als ik eerlijk ben", vertelt ze. "Natuurlijk ben ik hier opgegroeid, dus weet ik wel wat, maar natuurlijk niet zoals mijn moeder. Klanten komen echt speciaal voor mijn moeder, voor specialistische vragen, waar alleen mijn moeder alle knowhow over heeft."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: De Scheveninger


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven