Knekkebrød uit Heino ligt in tachtig biologische winkels

Kari Roozemond wilde het liefst lokale biologische grondstoffen, maar daar hangt nog geen keurmerk aan. In de bakkerij worden per maand vijfduizend stuks crackers gebakken. Deze liggen inmiddels in tachtig biologische winkels waaronder dertig EkoPlaza’s. Kari’s Crackers heeft twee bakkers in dienst. Daarnaast medewerkers die moeten integreren in de arbeidsmarkt zoals mensen uit Libië en Syrië en een stagiaire uit Frankrijk. 

Klik hier om verder te lezen.

Hoe worden de crackers gemaakt bij Kari's Crackers, in onderstaand filmpje kun je dat precies zien.

Voor meer informatie www.kariscrackers.nl

 

Bron: De Stentor


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven