Carlijn Evers, Fika:

"De frisdranken van Naturfrisk gaan harder dan de klassieke frisdranken"

Low-carb, sugarfree en vegan-proof. Ook frisdranken moeten geloven aan de wens van de consument. Denk aan vers gemberwater, biologische cola, granaatappelmelasse en zelfgemaakte  ijsthee.

"Mijn gasten vinden het leuk om iets origineels te bestellen. De frisdranken van Naturfrisk gaan harder dan de klassieke frisdranken”, vertelt Carlijn Evers van Fika in Nijmegen. "Sinas en cassis hebben we helemaal niet meer in het assortiment, want daar is geen vraag naar. We schenken nog wel een aantal klassiekers maar hebben daarnaast een breed assortiment aan biologische producten. Sinds kort schenken we ook Soof siropen, die gemaakt zijn van enkel fruit, groenten en kruiden."

(Natuur)voedingsdeskundige Monique van der Vloed: "De grote merken hebben nog altijd de overhand, hun light- en zeroversies hebben inderdaad nul procent suiker, maar bevatten vaak veel aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen. Als horecaondernemer kun je ervoor kiezen om je frisdrank zelf te maken. Het is lekker, gezond en vertelt een verhaal", zegt Monique 

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: De Café Krant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven