Vrij van (natuurlijke) aroma's

Nieuwe 100% biologische thee en kruideninfusies

Royal Green introduceert nieuwe 100% biologische thee en kruideninfusies. "Het begint allemaal met het selecteren van de beste planten en kruiden van over de hele wereld. Duurzaam geteeld zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op het juiste moment geoogst. Rijk aan smaak en goedheid. De thee en kruideninfusies zijn 100% gecertificeerd biologisch", vertelt Roy Jongens. 

Vrij van (natuurlijke) aroma's
Veel biologische theemerken op de markt gebruiken natuurlijke aroma's. "Wanneer aroma's worden gebruikt, proef je niet de echte kruiden, planten, fruit en bloemen in de thee. Aroma's worden in een laboratorium gecreëerd om smaak toe te voegen en wij vinden dat deze niet thuishoren in gecertificeerde biologische thee. We gebruiken alleen 100% echt fruit, bloemen, planten en kruiden en gebruiken nooit (natuurlijke) aroma’s, parfums of smaakversterkers. Je zult de echte smaak van onze gebruikte kruiden en planten ervaren. Altijd", aldus Roy. 

Niet gebleekt
Je zult merken dat de theezakjes een andere kleur hebben dan de rest. "De meeste merken gebruiken chemisch gebleekte ultra witte zakjes. Onze theezakjes zijn gemaakt van ongebleekt papier, vrij van nietjes en 100% biologisch afbreekbaar."

Lokale werkgelegenheid
Royal Green heeft besloten om het volledige thee- en kruideninfusie-project in India te doen. "Dit doen we omdat het belangrijk is om de werkgelegenheid lokaal te stimuleren en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Bijna alle ingrediënten worden in India verbouwd, waarna we deze direct kunnen verwerken en de kruiden geen onnodige afstand hoeven af te leggen. Hierdoor zullen er geen smaak en voedingsstoffen verloren gaan. Beter voor de smaak maar ook voor het milieu", aldus Roy.

Advies consumentenprijs: 2,99 euro (per 16 theezakjes).

Verkooppunten
Ekoplaza, Vitaminstore, Odin biologische supermarkten, G&W gezondheidswinkel, Erica kruiderijen, Care + Beauty en de betere drogist & reformwinkel.

Voor meer informatie:

Frenchtop Natural Care Products BV
0226 364400
info@frenchtop.com 
www.frenchtop.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.