Nieuw in het frisdrankenschap: Piramide ijsthee

Met de zomer in het vooruitzicht introduceert Piramide een natuurlijke ijsthee range. Een frisdrank gemaakt op basis van 100% biologische thee, kruiden en of specerijen. Piramide heeft drie varianten ontwikkeld: Groene Thee met Citroengras; Marokkaanse Munt met Limoen en Rooibos met Sinaasappelschil. Alle drie de smaken zijn vanaf deze week exclusief verkrijgbaar in de biologische supermarkten en speciaalzaken.

Minder suiker 
Piramide – al ruim 35 jaar expert op het gebied van thee, kruiden en specerijen – heeft al haar kennis en aandacht ingezet om tot een verfrissende ijsthee te komen die voldoet aan onze waarden en past bij het merk: drank van vers getrokken ingrediënten, 100% biologisch, zonder toevoeging van aroma’s, koolzuurvrij, natuurlijk gezoet en daardoor laag in suikers.

De Piramide ijsthee komt in een 1 liter verpakking en is daardoor ideaal voor thuis.

Verkrijgbaarheid: Biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels
Prijs: de adviesprijs is €2,79 per verpakking

Over Piramide
"Bij Piramide werken wij volgens onze ‘Piramide van Aandacht’. Te beginnen met de selectie van de thee, kruiden en specerijen over de hele wereld. Aandacht voor onze duurzame partnerships met innovatieve biologische boeren. Aandacht van de theesommeliers met hun virtuoze smaakgevoel. En die aandacht proef je terug in onze producten. Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Piramide. Pure biologische oorsprong. Piramide is onderdeel van Wessanen Benelux.

Voor meer informatie: www.piramidethee.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven