Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open huis biologische bollenkweker Huiberts

In het kader van De Groene Route werden bij biologische bollen kwekerij Huiberts open dagen gehouden op zaterdag 20 en zondag 21 april.

Zondagmorgen was John nog gast in het programma 'Met de deur Open' op Schagen FM en 's middags verzorgde hij de rondleidingen en gaf uitleg over het biologische proces. Hij ging met belangstellenden de bollen in. Daarna kon ook nog een korte wandeling worden gemaakt door hun bollengebied.

Biologische bollenkwekerij Huiberts Sint Maartensbrug open dag 02 John Huiberts (Foto Kitty Mertz/Schagen FM).

De tulpenbollen en blaadjes van de familie Huiberts kunnen worden gegeten en in september komt een kookboek uit over biologische tulpenbollen waar Johanna Huiberts op dit moment nog volop mee bezig is.

Hortus Alkmaar, een biologische tuin van 2 hectare waar natuur en gezondheid samenkomen doet ook mee aan De Groene Route. Andere deelnemers,komende open weekenden en activiteiten zijn te vinden op www.degroeneroute.nl.

Bron: De Groene Route en Schagen FM

Publicatiedatum: