Céline Brugman, Natuurwinkel Gouda:

"Het paasontbijt is nog lekkerder als je weet wat je eet"

"Wij hebben het hele jaar door eieren van Boerveenshof uit Gasselternijveen. Dit bedrijf is niet alleen biologisch, maar voert ook het biodynamische keurmerk, het A-merk dat net een stap verder gaat volgens strengere normen in dierenwelzijn en productie."

Ook maakt bakkerij Zonnemaire dit jaar weer speciale biologische paasstollen. "De basis van de stol is gemaakt met Nederlandse tarwe. De stol is rijk gevuld met niet alleen amandelspijs maar ook hazelnoten, cashewnoten, walnoten, abrikozen, dadels, vijgen en rozijnen. Deze zuidvruchten zijn uiteraard ongezwaveld en ongezoet. Bovendien is er extra keuze uit 100 % spelt, desem, gist of glutenvrij," vertelt Céline van de Natuurwinkel.

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Indebuurt Gouda


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven