"Het is verdrietig dat zo’n mooie en positieve zaak haar deuren moet sluiten"

Bio-restaurant The Living sluit per 4 mei

Jorine Koster en Bilal al Mashta van biologisch restaurant The Living in Delft laten via Facebook weten dat het restaurant per 4 mei haar deuren zal sluiten: 

"Met pijn in ons hart kondigen wij aan dat The Living haar deuren per 4 mei definitief gaat sluiten.Vier jaar lang hebben wij met heel veel liefde en overgave voor jullie gekookt en jullie met open armen ontvangen. Met heel ons wezen hebben we een plek geprobeerd te creëren waar iedereen zich thuis kon voelen. Waar warmte en liefde centraal stonden en waar we overtuigd van onze visie op biologisch en duurzaam eten niet alleen magen maar ook zielen hebben geprobeerd de vullen."

"In 4 jaar zijn we heel hard gegroeid. 2,5 jaar geleden openden we Hummus in Delft om onze visie met een groter publiek te kunnen delen. Een echte liefdesbaby van Jorine en Bilal en hun gecombineerde kracht. Tien maanden geleden openden wij ook een Hummus in Den Haag. Tien maanden lang hebben we ons best gedaan om, met vallen en opstaan maar voornamelijk met vallen, om drie bedrijven met z’n tweeën draaiende te houden. Helaas hebben we moeten concluderen dat het ons niet lukt om drie bedrijven de tijd en aandacht te geven die ervoor nodig is om deze goed te laten opereren. Dit is dan ook de reden van deze moeilijke keuze. Het is verdrietig dat zo’n mooie en positieve zaak haar deuren moet sluiten, niet omdat ze niet loopt, maar omdat het ons niet lukt om onze tijd en aandacht te verdelen. Maar voor onze toekomst en de toekomst van de bedrijven is er geen betere optie."

"Wij hopen op jullie begrip en zullen zoals altijd tot en met 4 mei klaar staan voor jullie. Met evenveel liefde en overgave willen wij graag van deze maand een mooie en positieve maand maken en nog genieten van de tijd die we met zijn allen kunnen delen."

Bron: Facebook @thelivingdeli


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.