Biologische producten aan boord pannenkoekenschip Slochteren

In de haven van Slochteren is sinds 21 maart Pannenkoekenschip Volharding geopend. Eigenaresse Esther Vlieg kreeg in 2016 groen licht van de gemeente om hier een horecavoorziening te realiseren.

De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken met biologische melk, biologische eieren en meel van de molen uit Kropswolde. Er wordt waar mogelijk gewerkt met streek- of biologische producten. Esther wil hiermee haar steentje bijdragen aan de lokale economie. Zo komt de kaas uit Tjuchem, de appels en appelsap haalt zij uit Kolham en het spek uit Noordbroek. Ook serveert zij lokaal gebrouwen bier uit de stad Groningen.

Lees hier het complete artikel.

Bron: HS-Krant


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven