Lysa Aaltink, Lysa's:

"Gerechten moeten gezond en lekker zijn"

Ontbijt- en brunchrestaurant Lysa’s opende afgelopen weekend officieel haar deuren. Een walhalla voor de biologische fijnproever.
 
"Koffie zonder cafeïne? Nee, dat hebben we hier niet", zegt eigenaresse Lysa Aaltink. "Wel biologische koffie en daar hoort cafeïne in. Dat is de natuurlijke zuiverheid van koffie. Wanneer de cafeïne eruit gehaald wordt, is dat een chemisch proces." 
De onderneemster weet waar ze het over heeft, want ze verdiept zich al jaren in het bereiden van biologische gerechten en drankjes. 

Lees hier het complete artikel.

Bron: Tubantia


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven