Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KidsProef viert Open Bedrijvendag van het Klokhuis

Vorige week zaterdag organiseerde KidsProef een open dag op kantoor, namelijk bij de Smaakspecialist in Bavel. Dit in het kader van de Open Bedrijvendag van het Klokhuis. De tientallen kinderen met hun ouders kwamen vanuit alle hoeken van het land, nieuwsgierig naar een les over verantwoorde voeding. De dag was interactief ingestoken en de kinderen mochten hun eigen gezonde mueslimix samenstellen, een les KidsProef volgen en ook konden zij hun eigen etiket ontwerpen.

"Door middel van KidsProef kan worden bijgedragen aan de bewustwording bij kinderen over verantwoord en lekker eten. Door kinderen zelf te laten proeven en een interactieve les te geven, kunnen zij ervaren wat biologisch nou inhoudt voor jezelf en de wereld. En dat het ook nog eens heel lekker is. Daarnaast konden ze ook ‘voeding van de toekomst’ proberen: insecten zoals meelwormen en krekels. Dat werd, zoals verwacht, door maar een deel van de kinderen gewaardeerd. De medewerkers van de Smaakspecialist waren op deze dag ambassadeur, zij gaven de KidsProef les. De kinderen werden op de proef gesteld: ‘Hoe gaan we de groeiende bevolking voeden? Hoeveel water heb je per dag nodig? Wat is nou biologisch? En hoeveel suikerklontjes zitten er in cola?’ Al met al een zeer geslaagde en leerzame dag, afgesloten met een mooie goodie bag die werd uitgedeeld, gevuld met biologische koekjes en snoepjes", aldus de Smaakspecialist.

Voor meer informatie:

www.desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: