Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een kijkje in de keuken van Organic Food Helmond

Vorige week gingen de medewerkers van de Smaakspecialist bij de productielocatie Organic Food Helmond aan de slag. Organic Food Helmond zet zich als sociaal werkbedrijf in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar hun werk te brengen.

In 90% van de gevallen kunnen deze mensen bij externe werkgevers aan de slag. In sommige gevallen is dat wat lastiger, omdat de beperking het niet toelaat en iemand net dat beetje extra begeleiding nodig heeft. Deze groep mensen gaat aan de slag bij het sociaal werkbedrijf om o.a. de voedingsmiddelen te verpakken. Vanuit de missie om verantwoorde voeding met aandacht voor mens, dier en milieu te produceren is de ‘dedicated’ samenwerking met Organic Food Helmond derhalve een bewuste keuze van de organisatie.

Het team heeft vorige week het hele proces ervaren. Tom Nuijten, verantwoordelijk voor de productie in Helmond: "Het is belangrijk dat collega’s het proces van productie tot winkel doorgronden. Daar komt bij dat Organic Food Helmond natuurlijk een bijzondere productielocatie is. De medewerkers vragen extra aandacht. Maar dat heeft tot gevolg dat de verbinding met de producten en merken groot is. Ze identificeren zich echt met het bedrijf. Dat geeft voor iedereen veel energie."

Voor meer informatie:

www.desmaakspecialist.nl

Publicatiedatum: