"Geen vergelijkbare producten in de huidige biologische markt"

Nieuw: Glutenvrije bio-pizzabodem

Nieuw in het aanbod van TerraSana is de glutenvrije biologische pizzabodem. Klaar in slechts 8 tot 10 minuten in een oven op 180°C. De pizzabodem is gemaakt op basis van maïs en rijst. Hij heeft een diameter van circa 23 centimeter en is handig per stuk verpakt. "Deze pizzabodem is ook nog eens gistvrij. Hij is namelijk gemaakt met wijnsteenpoeder en baksoda. Het mooie aan deze pizzabodem is dat er geen vergelijkbare producten op huidige biologische markt zijn", vertelt Ingrid Duifhuizen.

De consumentenadviesprijs bedraag 3,19 euro.

Voor meer informatie: 0172 503333, info@terrasana.nl en www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven