Neleman wint Sakura Japan Women's Wine Award

"Zeker interesse in bio-wijn op de Japanse markt"

Neleman heeft met de Nucli-wijn onlangs een gouden medaille van de Sakura Japan Women's Wine Awards gewonnen. "Het is heel tof dat we die hebben gewonnen. Het gaat om een heel bijzondere competitie met een speciale rol voor vrouwen: de jury bestaat uit de meest toonaangevende vrouwelijke professionals uit de wijnwereld", vertelt Natasja van Dijk. De Sakura Japan Women's Wine Awards zijn voor de zesde keer uitgereikt.

Ze geeft aan dat de Japanse markt heel bijzonder is. "We zijn de Japanse markt aan het verkennen. Er is zeker interesse in biologische wijn, maar als je nog niet bekend bent als wijnmerk is het zeer behulpzaam als de kwaliteit ervan zichtbaar is. Hieraan zal deze gouden medaille zeker een positieve bijdrage leveren."

Neleman kijkt steeds vaker over de grens. "We gaan steeds meer exporteren. We hebben inmiddels een ervaren exportmanager die voor ons werkt vanuit Spanje. De eerste order voor Canada wordt nu klaargemaakt. Ook op de Duitse markt hebben we inmiddels een stevige voet aan de grond. We hebben op de Mundus Vini tijdens de BIOFACH in Neurenberg ook nog een zilveren medaille gewonnen met onze Tempranillo Monastrell." Neleman staat voor het eerst op de ProWein, die van 17 tot en met 19 maart in D├╝sseldorf gehouden zal worden. "Dit is de meest toonaangevende wijnbeurs ter wereld, dus dat is supergaaf."

Voor meer informatie: natasja@neleman.es en www.neleman.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven