Basiscursus door bioloog en energiewerker Hans Andeweg op Warmonderhof

ECOintention voor werkers in landbouw en natuurbeheer

"De Aarde en haar bewoners maken een grote transformatie door. Niet alleen lopen oude en vertrouwde systemen binnen de politiek en de economie op hun laatste benen, ook ecologisch gezien gaat zo’n beetje alles op z’n kop." Dat zegt Hans Andeweg, bioloog en energiewerker, in Paravisie. Hij is echter positief over de toekomst: “Als mensheid kunnen we niet alleen de Aarde delen, maar ook op grote schaal helen." Handvat daarbij is ECOIntention. Andeweg geeft hiervan de basisopleiding ECOIntention vanaf 16 april op biodynamische landbouwschool Warmonderhof te Dronten.

In negen dinsdagen leren de deelnemers van de basiscursus ECOintention hoe ze de energie van zichzelf, gewassen, dieren, bodem en natuur natuur kunnen waarnemen, interpreteren en verbeteren. Andeweg geeft de basiscursus samen met Natascha van den Ban. De cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in landbouw en natuurbeheer. De cursus bestaat uit veel oefeningen en praktische toepassingen, afgewisseld met theorie. Voorkennis is niet vereist. De cursus is los te volgen of als eerste jaar van de beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner.

Center for ECOintention, de naam voor het in 2005 door Hans Andeweg opgerichte bedrijf, staat voor het waarnemen, interpreteren en verbeteren van (levens)energie in organisaties en natuurgebieden. Alles is energie en heeft een uitstraling. Hoe groter die uitstraling, hoe beter het gesteld is met de gezondheid en de vitaliteit van het desbetreffende systeem. Het werk van Hans en zijn collega’s is erop gericht onze leefomgeving te vitaliseren.

Klik hier voor meer informatie, inschrijven of voor het lezen van het interview in Paravisie.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven