Natuurlijktomaat.nl opent 21 maart gloednieuwe bio-buurtsuper

Op het terrein van biologisch glastuinbouwbedrijf Aldo BV in Dongen is ook een boerderijwinkel te vinden. Deze winkel is onlangs totaal vernieuwd en de officiële opening van de nieuwe winkel zal op 21 maart plaatsvinden. "We telen op 3 hectare verschillende biologische tomaten, komkommers en paprika's en we hebben ongeveer 4 hectare buitengrond in omschakeling naar biologisch. Daarnaast hebben we de laatste jaren flink aan de verbreding van ons bedrijf gewerkt. Deze activiteiten doen we onder de naam 'Natuurlijktomaat.nl'. Zo zijn we aangesloten bij de stichting Klasseboeren en verzorgen voor ongeveer 1000 basisschoolleerlingen per jaar een educatieve rondleiding op ons bedrijf. We hebben een ware kaskeuken waarin we groepen ontvangen voor kookworkshops en rondleidingen. Deze kaskeuken wordt ook regelmatig door groepen gebruikt om te vergaderen in een inspirerende omgeving", vertelt Alfons van den Hoek.

Henriëtte geeft aan dat ze in de winkel hun eigen geteelde producten verkopen. "En heel veel meer andere lekkere bio-producten. We hebben vorig jaar ons assortiment flink uitgebreid. Zo verkopen we voortaan naast verse groenten en fruit ook brood, vlees, zuivel, sapjes, maaltijdsalades, kruidenierswaren enzovoorts en dat allemaal biologisch. In juni 2018 zijn we aan een grote verbouwing begonnen. We hebben onze winkel tijdelijk in een garage op ons terrein ondergebracht. De oude schuur is helemaal gerenoveerd en daarin zijn we nu bij de afrondende fase van de verbouwing beland. Voor de winkel is een nieuwe naam gekozen: Natuurlijk Henriëtte met een nieuwe website in aanbouw: www.natuurlijkhenriette.nl. Ook zijn we op facebook te volgen", aldus Henriëtte.

Ze vult aan: "Op 21 maart 2019 is de feestelijke officiële opening van de nieuwe winkel 'Natuurlijk Henriëtte' met tien dagen lang vele leuke acties zoals proeverijen, workshops en verschillende aanbiedingen. En op 7 april is open dag omdat we deelnemen aan Kom in de Kas. En 10 juni houden we open dag tijdens Verrassend Dongen."

Voor meer informatie:

Henriëtte en Alfons van den Hoek
Aldo BV
Kleindongenseweg 81
5106 AB Dongen
06 22991698
info@aldobv.nl
www.aldobv.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven