David Egelmeers (Odin):

"Enthousiaste reacties Low Waste-campagne"

"Vind dit dus een hele mooie actie. Worden we gewoon vrolijk van." aldus Gerjan op Facebook.

"De Low Waste-campagne is tot nu toe een enorm succes. Al duizenden mensen 'liketen' de berichten op social media en gaven positieve, en soms ook kritische reacties. Influencers als Sascha Bunge (model), Emanuelle Vos (DJ) en anderen reageren enthousiast op de Low Waste Bag die wij ze toestuurden. Ook Bedrock magazine en  Womens Health pikken het op en besteden er aandacht aan."

David Egelmeers (hoofd Communicatie & Marketing): "We zijn superblij met de vele leuke reacties op onze Low Waste-campagne. En met de duizenden likes op sociale media. We vinden het vooral mooi om te zien dat zoveel mensen hun levensmiddelen in herbruikbare verpakkingen meenemen."

Tijdens de Low Waste-campagne kan iedereen sparen voor korting op Low Waste-producten. Mensen die lid worden van Coöperatie Odin krijgen een Low Waste Bag cadeau. Dit is een retro boodschappennetje gevuld met Low Waste-producten als waxwraps, biokatoenen zakjes en een bamboe beker.

Sinds de start van de campagne op 4 februari zijn er 128 mensen lid geworden van de coöperatie (nu al meer dan 8.300 leden!) en zijn er meer dan 1.000 Low Waste-producten verkocht. De campagne loopt nog tot 24 maart 2019. 

Wat is jouw Low Waste tip? Deel 'm op social #LowWaste 

Lees meer over de Low Waste-campagne en over wat we doen op het gebied van duurzaamheid.

Bron: Odin


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven