Biologisch restaurant met een kleurrijk vintage interieur

"Drie jaar geleden zijn we begonnen met Soepp. In het eerste weekend dat we open waren, vielen onze soepen zeer in de smaak en verkochten we meteen een tafel en een paar stoelen. Inmiddels zijn we een begrip in Alkmaar en is Soepp écht gegroeid", vertelt eigenaresse Sophie Rooker – van der Horst.

Biologisch én vegetarisch
"Alles is biologisch en 100% vegetarisch. Eke dag wisselt het menu, maar bestaat altijd uit vijf verse soepen, een salade, een daghap en natuurlijk de Soepper veggieburger. Al onze gerechten en soepen worden met liefde gemaakt in onze kleine keuken achterin de zaak. We zijn gespecialiseerd in vegan eten en koken dus met plantaardige ingrediënten en zoveel mogelijk met seizoensproducten. Heb je een intolerantie of allergie, dan passen we de gerechten graag voor je aan. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een kop koffie met een een vegan, suikervrij koekje of taartje."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Smaakvol NH


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven