"Spannend, leuk en intens", antwoordt René Jaspers (52) met gepaste trots op de vraag hoe hij het afgelopen half jaar heeft ervaren als nieuwe eigenaar van The Barn in Leidsche Rijn Centrum. Het biologische restaurant aan het Brusselplein werd in juni 2018 failliet verklaard. René was toen commercieel manager van The Barn en had dit niet zien aankomen. Hij besloot het er niet bij te laten en nam de vestiging in Leidsche Rijn over. René ontpopte zich in een korte tijd van marketeer naar een hardwerkende horecaman die dag en nacht in de weer is met zijn zaak. Hij blikt dan ook terug op een veelbewogen periode. René vertelt ons over zijn grote droom: het uitbouwen van The Barn als het eerste real food keten in Nederland én het op de kaart zetten van verantwoord eten.
Intens
"Het voeren van een horecaonderneming die zeven dagen per week twaalf uur per dag open is, is al intens. Daarbij maakt het werken aan iets nieuws het extra spannend. Dat geldt voor iedere onderneming die net gestart is. Je stelt jezelf voortdurend de vraag: ‘Gaat het lukken? Heb ik gelijk met mijn gedachte dat er een behoefte is aan een plek als The Barn, een ‘clubhuisachtige' plek waar je verantwoord en gezond kunt eten?’ Ik ben er van overtuigd, maar zijn anderen dat ook?" Ook moest volgens René nog een aantal dingen rechtgezet worden als gevolg van het faillissement.
Lees hier het complete artikel
Bron: Regio Leidsche Rijn