Samenwerking De Heus Voeders met Global Feed Mill voor productie biologische voeders

De afgelopen jaren heeft De Heus een groeiend aantal biologische veehouders mogen bedienen met ons assortiment biologische veevoeders en bijbehorende ondersteuning. Gelet op de positieve resultaten en enthousiaste reacties van veehouders in combinatie met de gunstige marktverwachtingen, heeft De Heus besloten zich verder te ontwikkelen op dit vlak.

In aansluiting hierop heeft De Heus de afgelopen maanden haar beleid rondom biologische voeders herzien. Dit heeft er onder andere toe geleid, dat De Heus op dit vlak een strategische productie-samenwerking aangaat met Global Feed Mill (=afgekort tot GFM). Dit betekent ook dat de productie van De Heus biologische voeders wordt verplaatst van van Gorp naar GFM. Deze strategische samenwerking heeft een groot aantal voordelen:

  • De bedrijfscultuur van De Heus en GFM sluiten goed op elkaar aan. Ondernemerschap, klantgerichtheid, service en flexibiliteit vormen belangrijke cultuurdragers binnen beide bedrijven;
  • Beide bedrijven hebben de ambitie om gezamenlijk een toonaangevende rol te spelen in de groeiende markt van biologische voeders. Een intensieve bedrijfsbrede samenwerking tussen de bedrijven wordt hiervoor opgestart.
    Global Feed Mill is een joint venture tussen de familie Lemmers (eigenaar van Global Food Group) en het Belgische diervoederbedrijf Groep Arvesta.

Met ingang van 1 oktober aanstaande zal begonnen worden om de productie van Van Gorp naar GFM over te zetten.

Voor meer informatie: www.de-heus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.