Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Urtekram introduceert Green Matcha huidverzorgingslijn

Het Deense merk Urtekram breidt uit met een nieuwe collectie biologische body care producten. De Green Matcha-range is ontwikkeld om huid en haar te verzorgen en te beschermen tegen de vervuiling van buitenaf. Zoals alle huidverzorgingsproducten van het merk zijn ook deze biologisch, vegan en dierproefvrij.

De lijn bestaat uit een diep reinigende shampoo, een verzorgende hair treatment, anti-pollution conditioner, energizing cellulite scrub & olie, intens hydraterende hand zeep & -creme, reinigende cream wash, voedende body milk en een neutraliserende deodorant.

Urtekram Green Matcha bevat een formule van natuurlijke ingrediƫnten zoals shea butter, microalgen extract, hexapeptide, hyaluronzuur en, zoals de naam al verklapt, green matcha. De frisse geur is te danken aan Japanse groene matcha bladeren, Japanse yuzu en grapefruit.

De nieuwe producten zijn binnenkort in Nederland verkrijgbaar via bio-speciaalzaken en drogisterijen.

Voor meer informatie:

www.urtekram.nl

 

 

Publicatiedatum: