"Wat ons betreft: op naar de volgende 30 jaar!"

NürnbergMesse zet Nederlandse pioniers in het zonnetje

Tholen - De BIOFACH vierde dit keer haar 30e verjaardag. Een veertigtal bedrijven werd tijdens de beurs extra in het zonnetje gezet vanwege hun trouw aan de beurs. Daartoe behoren ook twee Nederlandse bedrijven: TerraSana en FZ Organic Food (voorheen Faan Zuidhoorn, onder deze naam staat het bedrijf nog elk jaar op de deelnemerslijst). "FZ Organic Food is het enige Nederlandse bedrijf dat er alle jaren bij is geweest. Ook TerraSana was er al bij tijdens de eerste editie. Dus meer dan terecht om ze in het zonnetje te zetten tijdens de beurs", vertelt Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion. Zij was ook dit jaar voor de Nederlandse exposanten de contactpersoon voor de NürnbergMesse.

Geheel toepasselijk ontving elke 'exhibitor since the very first year' uit handen van de beursorganisatie een houten klok met verwijzing naar de 30 op 'tree o'clock' en de vermelding 'Aussteller der ersten Stunde'. De NürnbergMesse wilde de pioniers hiermee bedanken voor hun bijdrage aan de groei van de beurs in de loop van de jaren.

FZ Organic Food
Jelmer Daniels was aanwezig bij de overhandiging van het cadeau aan Bjorn Andringa op de stand van FZ Organic Food. "We vonden het al erg gaaf dat ons logo getoond werd tijdens de officiële opening. We behoren tot een select gezelschap van standvastige pioniers. Ook dit jaar waren er weer volop innovaties te vinden op de stand van FZ Organic Food, waaronder de eerste biologische Kroepoek met 19% garnaal. Naast de geplande afspraken met onze huidige klanten was er zeer veel interesse van nieuwe potentiële klanten in ons ruime assortiment. BIOFACH 2019 kunnen we dus bestempelen als een succesvolle editie. Dankzij de kracht van innovatie houden we het al 30 jaar vol. En wat ons betreft: op naar de volgende 30 jaar!"

TerraSana
Het team van TerraSana kijkt terug op een drukke beurs en is blij met het bijzondere cadeau dat ze mochten ontvangen. Omdat TerraSana al vanaf het prille begin meedoet met de steeds groter wordende beurs, mocht Peter Jacobs dit cadeau in ontvangst nemen. "Een hele eer en na zo'n fijne en succesvolle editie iets om extra te koesteren’, aldus Peter.

Hij kijkt met een goed gevoel terug op de beurs. Tijdens de beurs heeft TerraSana talloze potentiële en huidige klanten ontmoet. TerraSana had een groot deel van de 400 producten meegenomen om te laten zien en proeven. "Erg leuk om te merken hoe onze nieuwe trots, de vegan cakes, en de vorig jaar geïntroduceerde lattes in het bijzonder in de smaak vielen. Een editie waar we bijzonder veel energie van gekregen hebben."

Voor meer informatie: www.fzorganicfood.com en www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven