Michelle Stafford lanceert bio-huidverzorgingslijn Skin Nation

Emmy award-winnende actrice Michelle Stafford, bekend van "General Hospital" en "The Young and the Restless", heeft haar eigen  huidverzorgingslijn geïntroduceerd. 
 
Ze speelt Nina Reeves in de hitserie General Hospital, waarvoor ze een Emmy-nominatie ontving voor "Outstanding Lead Actress In a Drama Series." In het verleden portretteerde Stafford 15 jaar lang Phyllis Summers in de soapserie The Young and the Restless. 

Stafford werd geïnspireerd om meer over chemicaliën die we dagelijks op ons lichaam smeren te weten te komen nadat haar zus de diagnose borstkanker kreeg. Tijdens haar onderzoek ontdekte de actrice dat de meeste van die producten bestaan uit schadelijke stoffen die een averechts effect op onze gezondheid hebben en in de toekomst kunnen leiden tot risico's.

Daarom creëerde Stafford producten die natuurlijk en biologisch zijn en ze testte ze op zichzelf. Haar huidverzorgingslijn, Skin Nation, werd opgericht omdat ze gelooft dat iedereen baat kan hebben van het gebruik van natuurlijke, schone en goedkope producten. Het doel van Skin Nation is om het publiek bewust te maken van wat gezond is voor de huid en het merk promoot vitaliteit en gezondheid. 

Naast haar huidverzorgingslijn en acteerwerk is Stafford single moeder van een dochter en een zoon.

Bron: digitaljournal.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven