Stonyfield Organic introduceert YoBaby Veggie

Het Ierse Stonyfield YoBaby maakt het gemakkelijker om kleine maagjes te vullen met de perfecte eerste hapjes; bio-yoghurt gemaakt met bio-paarse wortel en bio-zoete aardappel. Hun nieuwe lijn wordt geleverd in een kant-en-klaar 6-pack. YoBaby Veggie Purple Carrot en YoBaby Veggie Sweet Potato bevatten geen toegevoegde zoetstoffen en wel, zoals gebruikelijk, gecertificeerde bio-ingrediënten zonder kunstmatige hormonen, giftige bestrijdingsmiddelen en GMO's.  

Natalie Levine van Stonyfield Organic: "Met YoBaby Veggie hebben we het voor ouders gemakkelijker gemaakt om groentensmaken bij hun kleintjes te introduceren en helpen we het palet van baby's uit te breiden. YoBaby Veggie is een bom vol voedingswaarden in een cupje met bio-groenten, bio-melk, vitamine D, calcium en probiotica, waar baby's ongetwijfeld van zullen houden."

Kinderarts Tanya Altmann: "Ik beveel Stonyfield YoBaby yoghurt aan als basisvoeding voor kinderen vanaf 6 maanden. Het product bevat BB-12, waarvan gebleken is dat het goed is voor het verteringssysteem als het regelmatig gegeten wordt als onderdeel van een gebalanceerd dieet en gezonde levensstijl door het gunstige effect op de goede darmbacteriën." 

Ook de verpakking van Stonyfield YoBaby geeft een goed gevoel. De cupjes worden van planten gemaakt als onderdeel van de bedrijfsfilosofie om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan en een gezondere planeet voor toekomstige generaties achter te laten. 

Bron: nosh.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven