VS: Sprout Living introduceert bio-kokoswaterpoeder

Het Amerikaanse bedrijf Sprout Living, gespecialiseerd in plantaardige voeding en producent van Epic Protein, heeft de introductie van een nieuwe lijn bekend gemaakt: JAW (voeg alleen water toe). Het eerste product in deze lijn is bio-kokoswaterpoeder. Een proces van voorzichtige verdamping en vriesdrogen transformeert kokswater in een zacht, oplosbaar poeder vol elektrolyten, mineralen en met een heerlijke smaak. 

Oprichter Mark Malinsky: "We zagen een mogelijkheid om het merk Sprout Living uit te breiden en om consumenten een andere manier te bieden om hun actieve levensstijl op te peppen met een drank vol kalium die ze de gelegenheid geeft om op een natuurlijke manier gehydrateerd te blijven. Net als onze andere producten is dit glutenvrij, sojavrij, non GMO, bio, vegan en zonder toevoegingen."

Over Sprout Living
Sprout Living vervaardigt voedzame, bio-plantaardige proteïne-poeders en functionele voeding die alleen van superfoods gemaakt worden en vol vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere fytochemicaliën zitten zonder toevoegingen te hebben. Sprout Living heeft zich gevestigd als leider in de plantaardige natuurlijke gezondheids- en prestatieproductensector en wil elk mens inspireren tot een leven vol welzijn, geluk en balans door pure producten te maken. 

Bron: bevnet.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven