Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Warmonderhof avondklas met biologisch akkerbouwer Meino Smit

Biologisch akkerbouwer Meino Smit promoveerde aan Wageningen Universiteit op de duurzaamheid van de landbouw tussen 1950 en 2040. Hij laat de deelnemers tijdens de Avondklas op maandag 25 februari op de Warmonderhof in Dronten zien hoe energiegebruik, landgebruik en arbeid steeds minder efficiënt ingezet worden met steeds meer ongewenste kosten voor de samenleving; óók in de biologische landbouw.

Smit schetst hoe de landbouw eruit kan zien in 2040: vrijwel zonder fossiele brandstof en mét voldoende voedsel voor ons land, goede bodemvruchtbaarheid, biodiversiteit en voedselkwaliteit. 

Over Warmonderhof Avondklassen
De Warmonderhof avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Reserveren is niet nodig. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof, het opleidingscollectief voor biodynamische landbouw. In de agenda op de website staan alle ingeplande avondklassen vermeld. Voor alle avondklassen geldt: aanvang: 20.00 uur. 

Voor meer informatie:

Warmonderhof
Wisentweg 12
Dronten
www.warmonderhof.nl 

Publicatiedatum: