Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische fruit- en eiwitpoeders en oliën

Berryceuticals is zich sinds vorig jaar volledig gaan focussen op 100% plantaardige (fruit) poeders, oliën en eiwitpoeders. "Wij geloven dat de natuur haar werk goed doet en geen hulp- of vulstoffen nodig heeft", aldus het bedrijf. "Wij werken enkel met puur natuurlijke grondstoffen. En niet alleen voor gebruik als voedingssupplementen, maar ook bijvoorbeeld voor de cosmetische industrie en sportvoeding."

"Zo hebben wij samen met een partner een biologische 100% Cranberry in capsule gecreëerd. Deze capsule van 500 mg bevat ons “whole fruit” cranberry poeder met gegarandeerd 7% PAC (volgens DMAC) . Eén capsule bevat dan de dagelijks geadviseerde hoeveelheid van 36mg PAC, het minimum wat volgens Amerikaans onderzoek nodig is om een positief effect te hebben op de urinewegen." 

Ook zijn biologische capsules met bijvoorbeeld Physalis poeder en Canadees “Wild Blueberry” poeder in de maak. De wilde blauwe bes heeft van nature veel anthocyanen en polyfenolen en staat erom bekend een positief effect te hebben op de ogen en het geheugen.

"De cosmetische industrie schuift ook steeds meer op richting natuurlijke ingrediënten. Cranberry zaad olie heeft bijvoorbeeld een perfecte hydraterende werking en cranberry zaad poeder is een natuurlijke scrub en perfect voor het exfoliëren van de huid."

BerryCeuticals is te vinden op de volgende beurzen BioFach (4A-327), Incosmetics, Vitafoods en/of Anuga.

Voor meer informatie:

info@berryceuticals.eu 
www.berryceuticals.eu 

Publicatiedatum: