Vanka viert 80-jarig jubileum

Dit jaar viert Vanka haar 80-jarig bestaan. Een mijlpaal voor dit derde generatie familiebedrijf dat zich in deze 80 jaar heeft ontwikkeld tot de marktleider in het verpakken van onbewerkte tafelaardappelen.In 1938 gestart met paard en wagen, anno 2019 een ultramoderne verpakker van aardappelen waar kwaliteit met grote letters staat geschreven. De aardappelen moeten niet alleen smaakvol en kwalitatief uitmuntend zijn, er wordt tevens geëist dat ze voldoen aan de hoogste standaard op het gebied van voedselveiligheid en milieu.
Vanka is daarnaast erg begaan met de samenleving en het milieu. Zo is bijvoorbeeld eind 2017 een moderne nieuwe bio-productiefaciliteit geopend die volledig CO2 neutraal is.


Op het gebied van innovatie speelt men in op de continu veranderende wensen en beleving van de consument. Hierbij denkend aan het ontplooien en initiëren van vele product- en duurzaamheidsinnovaties. Het jubileum kan met recht gezien worden als een mooie beloning voor het gehele team. Vanka laat bovendien duidelijk zien helemaal klaar te zijn voor de volgende 80 jaar ondernemerschap!

Voor meer informatie:
Vanka
Weerlaan 17
2181 HG Hillegom  
Tel. 00 31 252 535500
marketing@vanka.nl
www.vanka.nl

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven