VS: Teatulia brengt biologische thee-frisdranken op de markt

Teatulia, een al bekende producent van prijswinnende biologische theeën die beschikbaar zijn bij grote retailers, restaurants, kantoren en universiteiten in het hele land, begint in 2019 met een nieuw avontuur.

Het in Denver gelegen theebedrijf wil nog meer consumentenvraag creëren nu het zich opmaakt voor de lancering van zijn Tea Soda's, de eerste dranken van het bedrijf die direct klaar zijn om te drinken.

Tea Soda's worden gemaakt van echte gebrouwen thee, fruit, kruiden en precies voldoende prik. De 100% biologische en ethische mousserende dranken werden voor het eerst geïntroduceerd bij de Tea Bar van Teatulia in Denver en werden direct populair.

“Door het overweldigende aantal positieve reacties, die we bij de Tea Bar kregen, wisten dat we iets goeds in handen hadden met onze Tea Soda," vertelt Linda Appel Lipsius, de directeur en oprichter van Teatulia. “Onze Tea Soda's zijn licht gezoet met rietsuiker en geven een pure verfrissing. Bovendien zijn ze een uitstekend alternatief voor frisdranken, bruisend water en zelfs energiedranken. We hebben voor blikjes gekozen omdat ze recyclebaar zijn en passen bij onze toewijding aan het gebruik van een verpakking die zo min mogelijk afval creëert, net zoals bij onze andere theeproducten. Tea Soda's passen precies bij de huidige trends waar consumenten naar op zoek zijn."

De biologische Tea Soda's van Teatulia zijn verpakt in blikjes die de aandacht trekken door hun kleurige uiterlijk. De kleuren, die gebruikt zijn, passen bij de kleuren van het Holi Festival. Er zijn vier smaken beschikbaar die ieder verschillende lagen bevat die de consument allemaal proeft:

Organic Green Tea Soda: Groene tea, perzik, braam, limes en koriander. Bevat cafeïne
Organic Black Tea Soda: Zwarte thee, ananas, perzik, limes en komkommer. Bevat cafeïne
Organic Lemongrass Tea Soda: Limoengras thee, wilde bessen, limes en lavendel. Van nature cafeïnevrij
Organic Mint Tea Soda: Muntthee en Tea en hibiscus limonade. Van nature cafeïnevrij

De producten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn bij restaurants en cafés in de VS. Teatulia zal zijn eigen retailbedrijf gaan introduceren in hun thuisregio, de Rocky Mountains.

Bron: Restaurant News


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven