Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie nieuwe detox-zeep

Natrada heeft een nieuw product in het assortiment dat volgende week voor het eerst getoond wordt op de BioFach in Duitsland. Het betreft de detox-zeep van Speick. Deze zeep bestaat enkel uit plantaardige oliën en er zit actieve kool van bamboe in.

"Deze zeep zorgt ervoor dat de poriën van de huid diep gereinigd worden", aldus Ramon van Huffelen van Natrada. "De zeep zorgt voor een intensieve verzorging die uiteindelijk zorg draagt voor een gezonde en stralende huid. Deze zeep is volgens de traditionele zeepbereiding gefabriceerd door Speick Natuurcosmetica met duurzame RSPO gecertificeerde palmolie. De verzorgende zeep heeft een milde geur en is voor alle huidtypen geschikt, maar in het bijzonder voor de vette en naar acne neigende huid. Wat gebruik betreft kan deze zeep als dagelijkse reiniging voor het gezicht en de huid worden gebruikt. De zeep is gecertificeerd naar de standaard van Cosmos." Verder is de zeep helemaal vrij van synthetische geur,- kleur,- en conserveringsmiddelen, alsmede minerale oliën. De zeep is ook gluten- en lactosevrij.

Voor meer informatie:

Ramon van Huffelen
Natrada
055 5337799
informatie@natrada.nl  

Publicatiedatum: