Bio-strooikaas nu ook voor foodservice

Grozette, de producent van strooibare kaasproducten, breidt haar biologische assortiment fors uit. De introducties zullen uitgebreid getoond worden op de aankomende BIOFACH in Neurenberg.

Strooikaas organic 750 gram
Speciaal voor klanten uit de foodservice die bewust met biologische producten willen werken, introduceert Grozette de Strooikaas organic in een 750 grams verpakking. Deze strooikaas is een mix van verschillende kazen, gemaakt van biologische melk en is 100% vegetarisch. Ideaal te gebruiken als smaakmaker voor een pure en lekkere maaltijd.

Biologische kaas in gastronorm bakken
Grozette start dit jaar met een nieuwe range aan verse kaasproducten in gastronormbakken voor de foodservice. De range bestaat uit diverse biologische kazen, namelijk: Gouda jong belegen, Gouda oud, Emmenthaler, geitenkaas, Italiaanse kaas en Bergkäse. De kaas is beschikbaar in verschillende snijvormen, zoals blokjes, rasp en shavings. Wilt u in deze kaassoorten gebruiken voor industrieel gebruik? Deze biologische kazen en snijvormen zijn ook verkrijgbaar in zakken van 5 kilogram.


De introducties van Grozette zijn op de BIOFACH te vinden in hal 5, standnummer 5-203.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven