Uitbreiding La Vida Vegan- en Chocolate Rhapsody-range

"Onze vegan chocoladepasta scoort overal erg goed"

Tholen - Brinkers presenteert tijdens de BIOFACH het merk La Vida Vegan Protein officieel aan het internationale publiek. Deze nieuwste productlijn binnen de biologische chocoladepastacategorie is voor 70% verminderd in suikers en heeft een hoog proteïne gehalte. De range bestaat uit drie varianten: Kokos, Karamel en Crunchy Hazelnoot.

Op de Nederlandse markt zijn onlangs ook een aantal nieuwe producten toegevoegd aan twee bestaande productlijnen van Brinkers: La Vida Vegan en Chocolate Rhapsody. "Anderhalf jaar geleden hebben we onder het merk La Vida Vegan de drie varianten Hazelnoot, Chocolade en Puur geïntroduceerd. Daar voegen we nu White Coconut en Almond aan toe", vertelt managing director Danny Schuwer. Er is bewust voor witte chocolade als basis van de Coconut-variant gekozen, geeft hij aan. "Dit smaakt gewoon lekkerder."

Links de nieuwe Almond en rechts de White Coconut in de La Vida Vegan-lijn.

Danny geeft aan dat La Vida Vegan een succes is. "La Vida Vegan heeft zich enorm goed ontwikkeld. We hebben nog nooit een merk gehad dat meteen al zo goed liep. Het is een groot succes en verkrijgbaar onder meer in Nederland, Spanje, Engeland, Canada, Duitsland, België. Het is geweldig om te zien dat deze range overal goed scoort."

Daarnaast is de Chocolate Rhapsody-range uitgebreid met drie nieuwe varianten. "Dit zijn de 25% Pistachio, de Crunchy Almond & Matcha en de Gianduja. De laatstgenoemde bevat 40% Italiaanse hazelnoten. Voor de Pistachio en Crunchy Almond & Matcha vormen witte chocolade de basis."

De vernieuwde stand van Brinkers is op de BIOFACH te vinden in hal 5, standnummer 411.

Voor meer informatie:

Peter Krijnsen
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 TD Enschede
053 4282725
p.krijnsen@brinkers.com 
www.brinkers.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven