Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

16 februari: eerste Open Desem Atelier

Bij Maalderij De Gouden Engel worden sinds 2016 desembrood bakworkshops gegeven door Vincent van der Wolf en Vincent Kraan. Inmiddels hebben al heel wat deelnemers zich het broodbakken eigen gemaakt. Maar natuurlijk blijft er nog steeds wat te leren, blijven er vragen komen. Daarom organiseert het bedrijf op verzoek van velen op zaterdag 16 februari ons eerste: Open Desem Atelier.

Vincent Kraan

"Het is een avond speciaal voor deelnemers van eerdere desemworkshops", vertelt Karlijn Kraan. "Nieuwe inspiratie opdoen van elkaar en van Vincent, het delen van je bak-ervaringen en samen oplossingen vinden op de problemen uit de praktijk, aangevuld met de kennis van Vincent. De precieze invulling van de avond wordt door inbreng van de deelnemers bepaald."

"Heb je zelf een receptuur en wil je dat graag delen of loop je juist ergens tegenaan? We nodigen je van harte uit om je eigen deeg mee te nemen. Samen kijken we dan wat er goed of misschien net iets minder gaat en zoeken we eventueel naar een oplossing."

Vincent van der Wolf 

De avond begint om 18.30 uur en kost € 25,00 per persoon. Aanmelden kan via de webwinkel. Zet dan bij opmerkingen gelijk welke vraag of ervaring je meeneemt. Mensen die een andere workshop gevolgd hebben maar toch met praktijkvragen naar het Open Desematelier willen komen, kunnen ook een mail sturen. 

Voor meer informatie:

info@maalderij-degoudenengel.nl 
www.maalderij-degoudenengel.nl 
www.vincentvanderwolf.com 

Publicatiedatum: