Van Thaise origine: biologische instant noedelsoep

Instant noedelsoep is opnieuw uitgevonden. Onoff Spices presenteert op BIOFACH haar eerste biologische Thaise instant noedelsoep. Een soep die voldoet aan de eisen van deze tijd: lekker, snel te bereiden, voedzaam, biologisch, betaalbaar en van goede kwaliteit. De soep is ontwikkeld en gemaakt in Thailand en heeft populaire Thaise smaken als groene curry, tom yam en tom kha, in combinatie met bruine rijstnoedels.

Onoff Spices noedelsoep wordt gepresenteerd op BIOFACH, de vakbeurs voor biologisch voedsel, die van 13 tot en met 16 februari 2019 in Nürnberg wordt gehouden. Klanten en nieuwsgierigen kunnen de biologische instant noedelsoep komen proeven in stand 4-759.

Er worden volgens de World Instant Noodles Association elke dag wereldwijd zo'n 270 miljoen porties instant noodles gegeten. Tachtig procent daarvan wordt in Aziatische landen verorberd. Koreanen, Vietnamezen en Indonesiërs zijn er het gekst op.

Ook in Thailand zijn instant noodles populair. Ze zijn handig, snel en erg goedkoop. Een portie kost vaak niet meer dan zo'n 15 cent. Ze worden op straat verkocht met vlees, groente of garnalen als toevoeging. In de supermarkten staan rijen vol instant noodles. Het merk Mama bestaat al sinds 1972 en is in Thailand de populairste van allemaal. Het is zo'n begrip geworden dat de Thai alle instant noodles gewoon Mama zijn gaan noemen. Dat de nieuwe stap naar een biologische instant noedelsoep uit Thailand komt, hoeft dus geen verrassing te heten.

Vanwege het gemak is noedelsoep niet alleen in Azië populair, maar ook in Europa. Vooral onder jongeren die snel goed vullend voedsel willen eten. De nieuwe instant noedels van Onoff Spices voldoen aan deze eisen van snelheid en voedzaamheid. Wat ze toevoegen en ze extra aantrekkelijk maakt, is dat het biologische noedels zijn van goede kwaliteit.

Onoff Spices maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan, het noordoosten van Thailand, die voor Onoff Spices onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander verbouwen. Die landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. Onoff Spices doet geen concessies aan de smaak, die is echt Thais. En echt lekker. Alle soepen, curry's en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen er thuis in een handomdraai een Thais gerecht mee kan maken.

Producten van Onoff Spices zijn in Europa leverbaar via DO-IT in Barneveld, +31103073250.

Voor meer informatie: info@onoffspices.com en www.onoffspices.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven