Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: BioToday Cereal Portion Packs

Sinds een paar weken zijn de BioToday Cereal Portion Packs te vinden in het koelvak van AH to go. "Het is een makkelijke manier om (plantaardige) yoghurt, vers fruit en een portieverpakking granola of muesli snel mee te nemen naar de volgende bestemming", aldus de Smaakspecialist. "Het product is qua hoeveelheid afgestemd op één persoon, wat ervoor zorgt dat er geen voedsel verspild wordt."

"Om het product krokant te houden in de koeling, is er gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit plastic. Op deze manier kunnen houdbare producten naast verse producten in de koeling worden gepresenteerd en heb je als consument in één keer alles bij de hand voor je favoriete ontbijt, lunch of tussendoortje! Overigens beperkt de range portion packs van BioToday zich niet alleen tot cereals, maar zal deze binnenkort ook verder uitgebreid worden met verantwoorde snackmixen en zijn nu natuurlijk de losse koeken en repen al in het (ongekoelde) schap te vinden. BioToday bezorgt heerlijk en verantwoord eten voor elk moment van de dag!" 

Voor meer informatie:

info@desmaakspecialist.nl 
www.desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: