Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe varianten hummus en veggie spreads

Tijdens de Biofach introduceert bio Trading Company een aantal nieuwe varianten hummus en veggie spreads. 

Dat hummus een trend is weten ze bij bio Trading Company maar al te goed. “We ontwikkelen en  produceren voor diverse partijen allerlei soorten hummus. Maar smaken verschillen en we merkten dat de recepturen waar wij enthousiast over zijn niet altijd het schap halen”, aldus Robert Reindsen – salesmanager bij bio Trading Company. Daar hebben ze het bij bio Trading Company niet bij laten zitten. “We zijn verder gegaan met een aantal recepturen, hebben deze doorontwikkeld en er uiteindelijk voor gekozen om deze producten zelf te introduceren.” Het resultaat: twee heerlijke smaken: hummus original en hummus paprika & chili. “Een lekker product voor op de boterham of bij de borrel.”  

Maar het blijft niet bij twee nieuwe hummus producten. Op de PLMA en de NatExpo werden vorig jaar al een aantal groente spreads gepresenteerd. “De smaken die we hadden zijn erg goed ontvangen. Maar de basis van kikkererwten doet sommige toch denken aan hummus. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om de veggie spread rode biet aan te passen en een nieuwe variant veggie spread te introduceren: boerenkool & chili. Beide spreads zijn gemaakt zonder kikkererwten en soja yoghurt, dit is dus anders dan de bestaande veggie spreads. Maar ook deze twee smaken bestaan voor meer dan 60% uit groenten.”

Voor meer informatie:

Robert Reindsen
Bio Trading Company
Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk
085-3033428
robert@biotradingcompany.nl 
www.biotradingcompany.nl 

Publicatiedatum: