Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorjaarsbeurs Voets

"Om concurrentie voor te blijven, moet je continu onderscheidend zijn"

AGF-speciaalzaken, biologische winkels, boerderijwinkels, horeca en andere foodspeciaalzaken, de meeste professionals in de foodbranche weten het al lang: om klanten te blijven boeien en concurrentie voor te blijven, moet je continu onderscheidend zijn.

"Een bezoek aan deze foodbeurs, waar tal van leveranciers van Voets Specialiteiten hun delicatessen en nieuwste aanwinsten presenteren, is een mooie kans je te laten inspireren voor de komende lente. In ruim 90 stands vind je food en foodgerelateerde producten én de beste beursacties en aanbiedingen. Je assortiment uitbreiden? Of het nu gaat om biologische producten, originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen; hier doe je frisse ideeën op", aldus Voest Specialiteiten.

“Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade”, vertelt eigenaar Bram Voets. “Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, maar deze editie nemen we zelf de volledige organisatie voor onze rekening. Onze ervaring is dat food ondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere food professionals staat centraal. Hierbij zorgen wij natuurlijk voor de lekkerste hapjes en drankjes en een feestelijk sfeertje. In 2017 vlogen de tickets als zoete broodjes over de toonbank. Dit jaar verwachten we het aantal van 1500 bezoekers weer te overtreffen.”

De beurs is gratis, kaarten zijn de downloaden via www.voorjaarsbeurs.eu. Daar staat ook meer informatie over de openingstijden en de locatie.

Voor meer informatie
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA Schijndel
073 54 96 881
info@voetsspecialiteiten.nl 
www.voorjaarsbeurs.eu 

Publicatiedatum: