"Eerste product in onze nieuwe Hooidammer Supreme-lijn"

Graveren kan nu ook met kaas

Tholen - Het graveren van groenten en fruit is momenteel hot. Kaasmakerij Henri Willig speelt ook op deze trend in en presenteert tijdens de BIOFACH een gegraveerde kaas onder het Hooidammer merk. "Wat ze al doen met groenten, kunnen wij nu ook met kaas. Deze biologische kaas is voorzien van een coating waarin we het Friese landschap hebben gelaserd. Het is een belegen kaas met een zoete ondertoon. Deze kaas is het eerste product in onze nieuwe Hooidammer Supreme-lijn", vertelt Marian Rustema namens de in Heerenveen gevestigde kaasmakerij.

Ze geeft aan dat de ontwikkeling van deze gegraveerde kaas best wel wat voeten in de aarde heeft gehad. "We zijn er een tijdje mee bezig geweest en zijn erg trots op het resultaat. Het graveren geeft de kaas niet alleen een exclusief uiterlijk, we besparen ook op verpakkingen. Er is immers geen kaasetiket of banderol nodig."

Kaasmakerij Henri Willig staat op de BIOFACH weer in hal 6, standnummer 476.

Voor meer informatie:

Marian Rustema
Henri Willig
Venus 18
8448 GW Heerenveen
0513 484360
marketing@henriwillig.com 
www.henriwillig.com 
www.hooidammer.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven