Hans de Boer, BioBandits: "Wij maken hierin zeer bewuste keuzes"

Meer mogelijk in suiker- en zoetstofvrij

Tholen - In het najaar van 2016 introduceerde BioBandits een suikervrije biologische mayonaise en ketchup. Als reactie op de nog altijd toenemende vraag naar dergelijke producten, heeft BioBandits besloten om ook de recepten van andere producten te verbeteren. "Hierdoor wordt onze hele serie mayonaise volledig suiker- en zoetstofvrij. Hier zijn we al mee bezig voor een groot deel van onze exportklanten en deze producten komen vervolgens ook voor de Nederlandse markt beschikbaar", zegt Hans de Boer, één van de oprichters van BioBandits.

Hans vertelt dat de al bestaande suikervrije producten ook verbeterd gaan worden. "Deze producten staan inmiddels een aantal jaar in het schap en we hebben nu betere ingrediënten tot onze beschikking. Daardoor is er nu nog meer mogelijk en kijken we nu waar we deze producten nog verder kunnen verbeteren. Onze Chili Ketchup is bijvoorbeeld al suikervrij, maar kan hierdoor ook zoetstofvrij worden."

BioBandits ziet echt toekomst in suikervrije producten, zo geeft Hans aan. "We zien dat de suiker- en zoetstofdiscussie verder doorgaat. Op de BIOFACH laten we zien dat we hierin zeer bewuste keuzes maken en gaan we de reacties peilen."

BioBandits staat op de BIOFACH in hal 5, standnummer 122.

Voor meer informatie:

Hans de Boer
BioBandits
Honingveldsestraat 7A
6665 CA Driel
038 2303942
Hans@biobandits.nl 
www.biobandits.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven