Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chocolade confetti vrolijkt bio-snoepschap verder op

Tholen - Chocolade confetti is het nieuwste product van bio-snoepmerk Eco Sweets. The Organic Factory presenteert de gekleurde chocolaatjes volgende week op de BIOFACH in Neurenberg. "Deze chocolade confetti is niet alleen biologisch, maar ook nog eens vegan. Ze zijn gemaakt van pure chocolade, waardoor ze hartstikke lekker smaken", vertelt Meeke Janssens.

De Chocolade confetti wordt verpakt in zakjes van 60 gram, in de welbekende verpakking van Eco Sweets. De snoepjes zijn er in de kleuren geel, roze, paars, blauw en groen. "Dit maakt het tot een heel vrolijk zakje, zo allemaal bij elkaar. Voor de kleuren gebruiken wij zogenaamde colouring foods, waaronder radijs, spirulina en pompoen."

Meeke geeft aan dat dit product op verzoek van één van de klanten ontwikkeld is. "Deze klant legde dit verzoek vorig jaar tijdens de BIOFACH bij ons neer en die neemt dit product inmiddels al bij ons af. Daardoor is het voor ons mogelijk om de Chocolade confetti nu wat breder af te gaan zetten. Wel wordt dit echt een seizoensproduct, het zal verkrijgbaar zijn tussen oktober en maart."

The Organic Factory is op de BIOFACH te vinden in hal 7, standnummer 748.

Voor meer informatie:

Meeke Janssens
The Organic Factory
Mastbos 21
5531 MX Bladel
0497 380224
info@theorganicfactory.nl
www.theorganicfactory.nl