Nieuwe Nesco met biologische champignons op Biofach

In de zomer van 2018 was de fusie een feit. De twee bedrijven Nesco biologisch champignons en Bio Europe bundelden hun krachten. Samen zijn ze verder gegaan onder de naam Nesco b.v.  In augustus betrokken zij hun nieuwe logistieke centrum in Boekel.

Samen beschikken ze over 7 eigen biologische teeltbedrijven en kunnen zo direct telen op vraag van de klant. "Een must in deze internationale markt. Champignons, die vandaag geplukt worden, kunnen in de kwekerijen direct in de juiste maat, sortering en verpakking worden gelegd. De champignons komen daarna terecht bij de verpakhal, waar de juiste deksels, folie en/ of stickers worden geplaatst en het product direct daarna getransporteerd kan worden naar de klant. Door alles in eigen beheer te houden, kan er zo een super vers product worden aangeboden met een hoge leverbetrouwbaarheid", vertelt Agnes van den Elsen.

Om meer naamsbekendheid te genereren zal Nesco dit jaar voor het eerst aanwezig zijn op de BIOFACH in Neurenberg. De grootste Europese beurs op het gebied van biologische voedingsmiddelen. Deze zal plaatsvinden van 13 tot 16 februari. 

Brengt u ook een bezoek aan de BIOFACH? U kunt de heren en dames van Nesco vinden in hal 5 stand  5-203, bij het Holland Paviljoen.

Voor meer informatie: www.nescochampignons.nl


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven