Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Amerikaanse bedrijf Mooala introduceert suikervrije bio-kokos havermelk

Havermelk is ongelooflijk populair. Grote merken zoals Quaker kwamen onlangs met hun eigen lijnen havermelk na het enorme succes van Oatly. Nu is het zuivelvrije merk Mooala, bekend om z'n bananenmelk, ook van de partij met de introductie van z'n kokos havermelk.

Mooala’s Oatmilk wordt gemaakt van geroosterde haver gemengd met kokoscrème. Het is glutenvrij, suikervrij, carrageenvrij en biologisch. Jeff Richards van Mooala: "Consumenten stappen steeds meer over op een plantaardige levensstijl en eten bewust, waardoor havermelk snel een favoriet wordt door z'n veelzijdigheid. De meeste havermelk op de markt is overbewerkt en zit vol suiker-koolhydraten. Wij willen consumenten een bio en beter-voor-je alternatief bieden met Mooala Organic Coconut Oatmilk. Het is romig en lekker met nog geen gram suiker voor mensen die zich met hun welzijn bezighouden."

Bron: onegreenplanet.org 

Publicatiedatum: