Stoker Vogelaar investeert in nieuwe sorteermachine

Stoker Vogelaar, de schakel in biologisch fruit uit Biddinghuizen, heeft sinds december de nieuwe Uni-Grader sorteermachine van Perfect in gebruik genomen. Stoker Vogelaar sorteert, verpakt en handelt al sinds 1999 in biologische appelen, peren en pruimen van 12 telers uit de regio. Met de komst van de nieuwe machine is Stoker Vogelaar klaar voor de toekomst.

Deze machine is specifiek ontwikkeld om ook Conference peren goed te verwerken en sorteert op maat, gewicht, kleur en optische kwaliteit. Dit doet de machine door middel van camera’s en speciaal ontwikkelde software. Door de nauwkeurigheid van de machine kan Stoker Vogelaar beter inspelen op de wensen van de klant en een hogere kwaliteit leveren.

De keus voor een nieuwe Perfect was een logische. Stoker Vogelaar, voorheen Stoker Holland, werkt al ruim 25 jaar met de machines van Perfect. Eerst als teler in de eigen boomgaard en nu met de sorteermachines. De betrouwbaarheid en goede technische ondersteuning vanuit Perfect hebben Wim en Ciska Stoker doen besluiten wederom voor Perfect te kiezen.

Voor meer informatie:

Wim Stoker
Stoker Vogelaar
Noorderbaan 22 
8256 PR Biddinghuizen
info@stokervogelaar.nl 
www.stokervogelaar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven