Barry's en de Superbar nieuw bij Bonvita

Tholen - Bonvita presenteert op de Biofach verschillende nieuwe producten. Nieuw zijn onder meer lactose- en glutenvrije crackers onder de naam Barry's. "Dit zijn driehoekjes op basis van rijst en zaden. Ze bevatten geen suiker en gluten, maar blijven toch knapperig. Ze zijn heel voedzaam en lekker. Er zijn drie varianten: Herbs, Seaweed en Original", vertelt Erik van Luyn namens Bonvita.

Boven: Barry's Herbs en Seaweed. Onder: Original.

Het bedrijf voegt ook drie nieuwe repen toe aan het assortiment. "We hebben Bars ontwikkeld op basis van vruchten en noten en die gechocolateerd. Die zijn echt om je vingers bij af te likken. Er is er één op basis van vijgen en één op basis van dadels. En de Superbar bevat alleen superfoods, waaronder gojibessen en spirulina."

Ook chocolade-nieuwtjes
Van oudsher staat Bonvita bekend om haar lactosevrije chocoladeproducten op basis van rijstmelk. Ook op chocoladegebied is er volop nieuws te melden, zo geeft Erik aan. "Niet alleen komen er wat varianten bij van onze vegan chocolade op basis van rijstmelk. We nemen ook onze nieuwe gedecoreerde tabletten mee en willen tijdens de beurs testen hoe dit aanslaat. De tabletten zijn verpakt in een verpakking met een zichtvenster. Daardoor is goed te zien of de reep gedecoreerd is met nootjes, zaden, vruchten of een combinatie. En dit is nog niet alles. We willen ook met witte chocolade op onze tabletten gaan schrijven. Dit biedt allerlei mogelijkheden voor relatiegeschenken."

In de stand kan men ook diverse nieuwe chocoladefiguurtjes vinden. Evenals vormpjes voor allerlei seizoensproducten. "En we delen onze nieuwe sticks uit waarmee je je eigen vegan chocolademelk kunt maken. Tevens kan men proeven van gechocolateerd fruit, waaronder mango en appel."

Bonvita is op de Biofach te vinden in half 5, standnummer 425.

Voor meer informatie:

Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
e.vanluyn@bonvita.com
www.bonvita.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven